Hur mår din HR?

AddMatch HR-Partner erbjuder nu en kostnadsfri genomgång av ert HR-arbete. Ni får en rapport med förslag på åtgärder och väljer själva om ni vill ta hjälp med arbetet vidare.

I den bästa av världar har mar man en välfungerande HR-avdelning som ser till att alla processer, dokument, personalhandböcker, chefsstöd, introduktionsrutiner, avgångsrutiner, rehabilitering och lönehantering fungerar som ett väloljat maskineri. Verkligheten brukar dock se lite annorlunda ut.

I mindre företag är det vanligt att en VD eller ekonomichef ansvarar för personal- och HR-frågor och eftersom dessa (ni) har en del annat att stå i är det svårt att hinna med att lägga fullt fokus på dessa frågor. Detsamma gäller för många HR-avdelningar. Vardagen tar helt enkelt för mycket tid och vissa projekt blir liggande väl länge och är lite av ett dåligt samvete.

Nästan alla har det likadant. Ambitionerna är större än möjligheterna att faktiskt hinna med allt det där man vill.

Är ni i ett sådant läge är det perfekt att ringa in en HR-konsult som kan hjälpa till att gå igenom verksamheten, komma med förslag på prioriteringar och även lösa en del av de frågor som inte hinns med.

Låt oss på AddMatch HR-partner hjälpa till att utveckla ert HR-arbete. Vi börjar med en timmes kostnadsfri genomgång av er verksamhet och skapar en rapport över ert HR-arbete och kommer med förslag på förbättringar.

Intresserad? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.